Over Merkelbach Hoveniers

general1.jpg

Over Ons

Allereerst wil ik u bedanken voor de interesse die u in ons toont!

 

Merkelbach Hoveniers is een hoveniers bedrijf dat is gevestigd te Breda.
Ons werkterrein beslaat het gebied tussen Den Haag en Antwerpen.
Onze klanten zijn particulieren met kleine en met grote(re) tuinen, alsmede bedrijven en overheid / semi overheid -instanties.

 
Ik, Clemens Merkelbach van Enkhuizen ben dit bedrijf begonnen op 17 maart 1982.
Dit bedrijf is gestart vanwege mijn passie voor planten, vormgeving en mooie tuinen. Vooral mooie tuinen hebben geleid tot een pracht van een ervaring.
Het is voor mij en mijn team nog steeds een geweldige uitdaging om bij elke klant zijn of haar ideeën en wensen te realiseren.
Deze passie draag ik en mijn team dan ook dagelijks uit naar onze klanten.
 
U moet voor ons kiezen omdat wij een betrouwbare partner zijn, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Betrouwbaarheid is een belangrijk kern woord die ik u wil bieden, zo bieden wij u een jaar garantie op uw pas aangelegde tuin en is afspraak ook echt afspraak.
De betrouwbaarheid toont zich ook in de certificaten die wij hebben zoals een GroenKeur waar voor wij elk jaar door TÜV Nederland worden gekeurd. (Meer over GroenKeur vindt u bij ‘’aangesloten bij’’)
 
Ons team bestaat uit zeer betrouwbare mensen met een correcte uitstraling, die een zeer goede dosis vak kennis hebben. Iedere speler in ons team heeft zo zijn eigen specifieke vaardigheden. De betrouwbaarheid die wij proberen uit te stralen toont zich ook in de gemiddelde jaren dat ons personeel in dienst is, zo is ons personeel gemiddeld al 12,5 jaar in dienst.

Merkelbachhoveniers